Je kan kiezen uit een uitgebreide collectie van kleuren en vormen. En je kan erop rekenen dat onze pioenen zullen schitteren op precies het juiste moment.

Pioenrozen van zachte pasteltinten tot felle knalkleuren en van opgevouwen bol tot uitbundige explosie aan schoonheid: pioenen bloeien elk voorjaar weer in meer dan duizend soorten en maten. En omdat wij werkelijk geen genoeg van pioenen kunnen krijgen, stellen we iedere week een nieuwe beauty aan je voor.

De inkopers van Greenflor vinden het fantastisch om de uitdaging aan te gaan om de mooiste Pioenen voor u in te kopen. De verleidelijke Red Charm pioenroos kan niemand weerstaan. Deze perfect bolvormige, dubbele pioen is er al vroeg in het seizoen bij. Haar stelen blijven vaak kort en zijn supersterk. De enorme hoeveelheid kroonblaadjes in het hart, omringd door ronde bloembaden, weten alles en iedereen te versieren. Ook al geurt ze niet; haar dieprode kleur is een lust voor het oog. Red Charm is niet voor niets wereldwijd officieus bekroond tot ‘Koningin der Pioenen’. Ze bloeit relatief kort, maar krachtig!

red charm pioen