U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Global floral sourcing is our passion.

Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

 

 

Het is Herfst
Veel bloemen in de tuin en binnenshuis zijn uitgebloeid, maar gelukkig heeft Greenflor het perfecte sierassortiment om ook in de herfst licht en gezelligheid in huis te halen. De warme kleuren van onze herfstproducten geven iedereen, ondanks de kortere dagen, een goed humeur. Ieder seizoen bloeit er iets. Als je het hele jaar door maar oog hebt voor schoonheid en creativiteit.        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Haal de herfst in huis
Gedroogde Helipterum

Gedroogde Helipterum

Het was wel even geleden dat Chris van Leeuwen (82) en zijn zoon Peter van Leeuwen (52) droogbloemen kweekten. Nu ze zijn weer helemaal hip zijn, laten ze speciaal voor Greenflor de populaire Helipterum groeien. Inkoper Peter Freke neemt een kijkje in de kas.

Lees het artikel

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Groen voor elk seizoen

Groen voor elk seizoen

De groen-experts van Greenflor hebben voor u de wereld rondgereisd en hebben de mooiste groene producten geselecteerd. Van winter tot zomer: groen kan in elk seizoen. De Greenflor webshop staat bol van de olijftakken, Strelitzia en magnolia bladeren.

Bekijk al het Groen
Kransen

Kransen

Is er iets feestelijker dan een krans? Geef dit vlechtwerk een plaatsje boven de schouw of eettafel. Kransen brengen zonder opsmuk al een moderne kerstsfeer naar iedere woning. Of ze zijn op honderd manieren te versieren, als een onbeschreven blad.

Bekijk alle Kransen
Droogbloemen

Droogbloemen

We zijn meesters in het betoverende droogbloemen. We selecteren de mooiste droogbloemen uit eigen bodem, maar we zoeken ook in alle uithoeken van de wereld naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk hier alle droogbloemen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

In Ecuador krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor Rozen.

Bekijk hier alle Rozen