U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Global floral sourcing is our passion.


Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

Hello summer!
Zonder jas naar buiten. Avonden waar geen einde aan lijkt te komen. Een verfrissend drankje op het terras. Zand tussen je tenen, zeezout in je haar en tintelende zonnestralen die je huid verwarmen. Een wereld vol heldere kleuren, omdat alle zomerbloemen zijn opengebarsten. Hallo zomer, wat zijn we ongelooflijk blij dat je er weer bent! Dat vieren we bij Greenflor met zinderende zomerbloemen uit alle hoeken van de wereld.        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Ontdek het zomerassortiment
Gedroogde Helipterum

Gedroogde Helipterum

Het was wel even geleden dat Chris van Leeuwen (82) en zijn zoon Peter van Leeuwen (52) droogbloemen kweekten. Nu ze zijn weer helemaal hip zijn, laten ze speciaal voor Greenflor de populaire Helipterum groeien. Inkoper Peter Freke neemt een kijkje in de kas.

Lees het artikel

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Groen voor elk seizoen

Groen voor elk seizoen

De groen-experts van Greenflor hebben voor u de wereld rondgereisd en hebben de mooiste groene producten geselecteerd. Van winter tot zomer: groen kan in elk seizoen. De Greenflor webshop staat bol van de olijftakken, Strelitzia en magnolia bladeren.

Bekijk al het Groen
Pioenen om te zoenen

Pioenen om te zoenen

Valt u voor de charmes van onze Pioenen? Dan heeft u geluk! Greenflor heeft meer dan dertig soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. En de geur is bijzonder aantrekkelijk, heerlijk zoet!

Bekijk alle Pioenen
Droogbloemen

Droogbloemen

We zijn meesters in het betoverende droogbloemen. We selecteren de mooiste droogbloemen uit eigen bodem, maar we zoeken ook in alle uithoeken van de wereld naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk hier alle droogbloemen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

In Ecuador krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor Rozen.

Bekijk hier alle Rozen