U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Global floral sourcing is our passion.


Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.  

Leve de lente!
Dag kerstboom, hallo takken! Laat dat nou onze tak van sport zijn. Takken zorgen voor een instant Pasen-gevoel. Bij Greenflor kunt u uit heel veel diverse takken kiezen: van prachtige pruimenbloesem tot knuffelzachte wilgenkatjes. Versierd met pluizige kuikentjes of smaakvolle eieren, verstopt tussen Franse tulpen waar je graag ‘bonjour’ tegen zegt of gewoon los, simpel en stijlvol in je nieuwe favoriete voorjaarsvaas. Puur lentegeluk!        

Wij zijn
Ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van Eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse Pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van Hortensia’s uit Bretagne. De Rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Ontdek het winterassortiment
Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

Onze mensen trekken over de Mediterrane heuvels op zoek naar de mooiste natuurlijke materialen: van de seizoensgebonden Kransen tot de tijdloze Eucalyptus.

Bekijk de catalogus

Wij zijn
Season specialists

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van Kerstkransen in de winter tot Pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

De roos is de koningin van de bloemen. Bij Greenflor vind je nu de mooiste exemplaren van deze royalty: rozen uit Ecuador. Daar, in Zuid-Amerika, krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor rozen.

Bekijk alle Rozen
Pioenen om te zoenen

Pioenen om te zoenen

Valt u voor de charmes van onze Pioenen? Dan heeft u geluk! Greenflor heeft meer dan dertig soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. En de geur is bijzonder aantrekkelijk, heerlijk zoet!

Bekijk alle Pioenen
Droogbloemen

Droogbloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk alle Droogbloemen
Groen goed

Groen goed

Groen maakt gelukkig, vermindert stress en is goed voor de gezondheid, laat wetenschappelijk onderzoek zien. Laat groen nou ook nog eens heel fijn zijn om naar te kijken. In je favoriete vaas, gedroogd aan een stoere slinger of verwerkt in een kekke krans. De webshop van Greenflor ziet groen van de Olijftakken, Strelitzia- en Magnoliabladeren.

Bekijk het assortiment