U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

De zomer in je bol!

Bij Greenflor hebben we de zomer in onze bol en dat kun je zien (en ruiken) ook. Onze weelderige pioenen zijn om te zoenen en met onze sierlijke hortensia’s is de zomer een feit. Samen met lieflijke lavendeltakken, de exotische cynara, blozende rozenbottels of fraaie rozemarijn vormen ze een zinderend, romantisch zomerboeket met een geur waar je ‘zomer’ tegen zegt. Onze verse zomerproducten van de beste kwekers maken het direct zomertijd.        

Laat u verrassen door ons
zomerassortiment

Bent u op zoek naar iets anders? Kom dan eens langs om alle nieuwste soorten te bekijken!

Nét vers binnen

Groen
voor elk seizoen

Ben je een groentje op het gebied van groen? Geen zorgen, de groenexperts van Greenflor zijn de wereld voor je rondgereisd en hebben een selectie gemaakt van de allermooiste groene producten. Van winter tot zomer: groen kan in elk seizoen. Ontstress en verlekker je in de Greenflor webshop. Je krijgt er spontaan groene vingers van.

Bekijk al het Groen
Hortensia’s van Greenflor

Hortensia’s van Greenflor

De stijlvolle hortensia is een aanvulling op een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meeste prachtige bloemsierkunst. Logisch, want met hortensia’s wordt het altijd een pronkstuk. Elke ruimte fleurt op met de kleurrijke hortensia bollen.

Bekijk alle soorten Hortensia’s
Pioenen om te zoenen

Pioenen om te zoenen

Valt u voor de charmes van onze Pioenen? Dan heeft u geluk! Greenflor heeft meer dan dertig soorten, in allerlei vormen en kleuren. Zo zijn ze er bijvoorbeeld met een enkele rij bloemblaadjes, met half dubbele of dubbele bloemen. En de geur is bijzonder aantrekkelijk, heerlijk zoet!

Bekijk alle Pioenen
Droogbloemen

Droogbloemen

We zijn meesters in het betoverende droogbloemen. We selecteren de mooiste droogbloemen uit eigen bodem, maar we zoeken ook in alle uithoeken van de wereld naar natuurlijke droogdecoraties.

Bekijk hier alle droogbloemen
Rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

In Ecuador krijgen de bloemen alles wat ze nodig hebben. Een stabiel, warm klimaat en vruchtbare grond. Vanuit de kwekerij gaan de bloemen direct het vliegtuig in en zitten ze op rozen tot aan Schiphol. Nederlands expertise en lokale, optimale omstandigheden resulteren samen in de beste, mooiste Greenflor Rozen.

Bekijk hier alle Rozen