U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Assortiment

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van kerstkransen in de winter tot pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.        

Pioenen

Het zijn de sprankelmaanden bij Greenflor. Mei en juni zijn dé maanden van de pioenroos. Wij hebben ze in alle soorten en maten. Dus bent u op zoek naar een mooie Pioen? Kom dan langs en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Bekijk alle Pioenen

Laat u verrassen door ons
Zomerassortiment

Bent u op zoek naar iets anders? Kom dan eens langs om alle nieuwste soorten te bekijken!

Nét vers binnen

Groen
maakt gelukkig

Groen maakt gelukkig, vermindert stress en is goed voor de gezondheid, laat wetenschappelijk onderzoek zien. Laat groen nou ook nog eens heel fijn zijn om naar te kijken. In je favoriete vaas, gedroogd aan een stoere slinger of verwerkt in een kekke krans. De webshop van Greenflor ziet groen van de Olijftakken, Strelitzia- en Magnoliabladeren.

Bekijk al het Groen
Rozen

Rozen

Rood, wit, geel, roze en paars. Tweekleurig of meerkleurig. Wij hebben de roos die u zoekt.

Bekijk alle soorten Rozen
Droogbloemen

Droogbloemen

Wij zijn meesters in betoverende droogbloemen. Wij selecteren de allermooiste droogbloemen van eigen bodem, maar speuren ook alle uithoeken van de wereld af naar natuurlijke droogdecoraties. Ze zijn duurzaam, helemaal hip en écht ambachtelijk.

Ons aanbod wordt steeds uitgebreider
Ranonkels

Ranonkels

We hebben Ranonkels in het wit, geel, oranje, roze, rood en paars. Haar bloemblaadjes openen zich stuk voor stuk, zodat er steeds meer van haar prachtige hart tevoorschijn komt.

Lees meer over onze Ranonkels
Tulpen

Tulpen

De vormen van de tulp zijn een feestje voor het oog. Zo kom je ze tegen met een enkele of een dubbele rij bloemblaadjes, zijn er ook opvallende franje- en parkiettulpen met gekartelde bloemblaadjes en is er de speelse lelietulp.

Bekijk nu het assortiment