U bent een anonieme bezoeker. Klik hier om in te loggen.

Over Greenflor

Over Greenflor
Greenflor is een pionier in niche producten met een onderscheidend assortiment. Het gepassioneerde team trekt telkens de wijde wereld in en gaat op ontdekkingstocht, op zoek naar de meest bijzondere producten.

Kom langs
Wil je de geuren en kleuren van ons assortiment ervaren? Kom dan langs bij onze cash&carry van Greenflor in Rijnsburg of Aalsmeer. U vindt meest bijzondere (seizoens)producten.        

Wij zijn
ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van hortensia’s uit Bretagne. De rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Bekijk nu het assortiment

Wij zijn
Seasons Specialist

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van kerstkransen in de winter tot pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen
Hulde aan de herfst!

Hulde aan de herfst!

Veel bloemen in de tuin en binnenshuis zijn uitgebloeid, maar gelukkig heeft Greenflor het perfecte sierassortiment om ook in de herfst licht en gezelligheid in huis te halen. De warme kleuren van onze herfstproducten geven iedereen, ondanks de kortere dagen, een goed humeur.