Klant worden
Webshop

Over
Greenflor

Greenflor is de inspirerende trendsetter in sierteelt. Het gepassioneerde team van Greenflor vindt de meest bijzondere sierteelt artikelen en natuurlijke deco producten voor bloemisten, groothandel en tuincentra.
Kom langs
Wil je de geuren en kleuren van ons assortiment ervaren? Kom dan langs bij onze cash&carry van Greenflor in Rijnsburg of Aalsmeer. U vindt meest bijzondere (seizoens)producten.

Over Greenflor2021-01-13T18:28:29+00:00

Wij zijn
ontdekkingsreizigers

Greenflor plukt geluk in de vorm van eucalyptustakken uit de glooiende heuvels van Italië. Een dosis liefde komt van de verse pioenen van onze kwekers in Zuid-Frankrijk. Een vleugje passie oogsten we in de vorm van hortensia’s uit Bretagne. De rozen om bij weg te dromen komen uit Ecuador.

Bekijk het assortiment
Ranonkels Italie
Ranonkels groothandel

Wij zijn
Seasons Specialist

Of het nou een hartje winter of midzomer is, hartstikke herfst of lekker lente: Greenflor heeft voor elke dag van het jaar de perfecte bloemen in huis. Een bron van inspiratie voor het hele jaar. Van kerstkransen in de winter tot pioenen in de zomer: wij weten wat ieder seizoen ons te bieden heeft en zorgen dat u daar de vruchten van plukt.

Dé bloem voor elk seizoen

Lente
bij Greenflor

Pasgeboren lammetjes in de wei, koeien die na de lange winter naar buiten gaan: alles in de natuur roept voorjaar! Kleurrijke krokussen en tulpen schieten op. Bloemen en planten komen uit en het zonnetje schijnt steeds vaker. Is het op uw tafel al voorjaar? Greenflor heeft de prachtigste wax hyacinten, Franse tulpen en vrolijke voorjaarskransen zorgvuldig voor u uitgezocht. Spring into spring!

Bekijk ons voorjaarsassortiment

Unieke producten
die uw klanten
geweldig vinden.

Gegarandeerd verse bloemen
Onze kwekers, logistiek en bezorging zijn naadloos op elkaar afgestemd.

Ieder seizoen de mooiste en unieke producten
Wij zijn de specialisten op gebied van seizoensproducten en dat zie je ieder seizoen weer terug.

Het grootste assortiment in droogbloemen
Samen met de beste kwekers zorgen wij voor de mooiste en meeste soorten droogbloemen.

Word klant
Bekijk ons aanbod